FAIRVIEW RANGE RRHS ACUITY

Project Background:

ARI worked with staff at Fairview Range Medical Center to design an Acuity Adjustment room for the facility. 

From intake to discharge, regardless of progress or condition, these rooms allow for patients to be taken care of during their entire stay with the hospital. These rooms also help improve patient transfers, greater access to patient care, improved teamwork by hospital staff, telemedicine capabilities, and also provides more space for the comfortability of the patient. 

Completed in 2014, ARI renovated flooring, modified lighting, updated technology and finishes, and maximized efficiency of the space using the existing footprint. This project was phased and completed during Hospital occupancy. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon

© 2019 by Architectural Resources, Inc.